Украс – Касичка (Желка) | 14126

Опис

Прекрасен украс во форма на желка со мала желкичка на грбот, изработено од глазирана керамика кој може да служи и како касичка за монети.

Димензии:
Висина 8 см
Дијаметар 13 см

 

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Украс – Касичка (Желка)