Украс – Касичка (Мече) | 3А0028-1

Опис

Прекрасен украс во форма на мече со срце, изработен од глазирана керамика кој може да служи и како касичка за монети.

Димензии:
Висина 15 см
Дијаметар 12 см

 

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Украс – Касичка (Мече)