Украс керамика (41см) | 2110-12

Шифра: 2110-12 Категории: ,

Опис

Украс од керамика со сјајна глазура.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.