Уметничка слика (30×30 см) | С1-1

Шифра: С1-1 Категории: , ,

Опис

Уметничка слика насликана е со специјална техника на платно. Димензии: 30х30 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.