Универзален нож (33 см) | ГБ-3А

Шифра: ГБ-3А Категории: , ,

Опис

Универзален нож со инокс сечиво кој го прави овој нож специфичен и со висок квалитет, кој наоѓа примена во секоја кујна. 

Димензии: 33 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.