Фамилијарна рамка за Фото (52×37см) | 006-7

Шифра: 006-7 Категории: ,

Опис

Прекрасна фамилијарна рамка за 6 фотографии (18×13 см). Димензии:  Ширина 37 см Висина 52 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.