Фамилијарна рамка за Фото (60×50см) | 8805-А

Шифра: 8805-А Категории: ,

Опис

Прекрасна комбинирана рамка во форма фамилијарно дрво за 8 фотографии во која како композиција може да поставите 5 големи (15 х 15 см), 1 средна (15 х 10 см) и 2 мали (10 х 10 см) фотографија. Димензии:  Ширина 50 см Висина 60 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.