Филџани (сет 2) 90cc | 291А-усни

Опис

Прекрасен сет од 2 порцелански филџани со 2 лажички, спакувани во украсна кутија идеално за подарок.

Филџаните се со капацитет од 90 cc (ml), идеални се за еспресо или мерак кафе.

Димензии на пакувањето 16 x 10 x 6 см

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Филџани (сет 2) 90cc