Фото албум – Свадбен (24х31см) | 09201

Шифра: 09201 Категории: ,

Опис

Свадбен фото албум.
Прекрасно декориран со тврди корици.
42 страници со фолија за прекривање на кои може да сместите фотографии од сите големини.
Паус помеѓу страниците за додатна заштита на фотографиите.

Димензии:
Ширина 31 см
Висина 24 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.