Фото албум (10х15см) | 92С-1015

Шифра: 92С-1015 Категории: ,

Опис

Фото албум со метална рамка. Цената е за еден примерок. Албумот собира 48 фотографии + 1 на насловната.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.