Фото албум (30x23x5см) 200 слики | 6277-2

Шифра: 6277-2 Категории: ,

Опис

Фото албум за 200 фотографии со димензија до 13 x 18 см
Украсно спакуван во кутија.

Димензии: 30 x 23 x 5 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.