Фото албум (34x27x5см) 120 слики | 4034-2

Шифра: 4034-2 Категории: ,

Опис

Фото албум за 120 фотографии со димензија до 15 x 20 см Украсно спакуван во кутија. Димензии: 34 x 27 x 5 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.