Хромирана Столна Ламба со Абожур (55см) | Х017

Шифра: Х017 Категории: , ,

Опис

Хромирана столна ламба, со два декоративни кристали на постољето и луксузен абожур од плиш. Висина со абожур: 55 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.