Хромирана Столна Ламба со Перли (33см) | ТЛ1869И

Шифра: ТЛ1869И Категории: , ,

Опис

Хромирана столна ламба со висечки перли. Висина: 33см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.