Хромирана Столна Ламба со Перли (33см) | ТЛ1869Х

Шифра: ТЛ1869Х Категории: , ,

Опис

Хромирана столна ламба со висечки перли. Висина 33см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.