Хромирана Столна Ламба (49см) | Х881

Шифра: Х881 Категории: , ,

Опис

Хромирана столна ламба со 2 светилки и висечки кристали  со елегантен дизајн.   Висина со абожур: 49см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.