Хромирана Столна ламба (52см) | Х943

Шифра: Х943 Категории: , ,

Опис

Хромирана столна ламба обложена со кристал, елегантен дизајн. Висина со абожур: 52 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.