Часовник со течност | 6732-7стар

Шифра: 6732-7стар Категории: , ,

Опис

Часовник изработен во стил на песочен часовник, со украсна течност наместо песок. Со вртливи тркалца на средината.  

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.