Часовник (20см) Повеќе дезени | Т3-6*6

Шифра: Т3-6*6 Категории: ,

Опис

Универзален часовник во кружна форма кој може да се користи како ѕиден и како столен часовник со стаклена рамка. Часовникот е достапен во повеќе прекрасни дезени. Димензии Дијаметар: 20 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.