Часовник (25×13см) Повеќе дезени | ТЗ-4*6

Шифра: ТЗ-4*6 Категории: ,

Опис

Универзален часовник кој може да се користи како ѕиден и како столен часовник со стаклена рамка. Часовникот е достапен во повеќе прекрасни дезени. Димензии Ширина: 13,5 см Висина: 25,5 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.