Чаши за бело вино (сет 6 – 23см) | ЛАЛ545С

Шифра: ЛАЛ545С Категории: , ,

Опис

Сет од шест чаши за бело вино

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.