Чистач – Home Idea Tornado Triple Action | 3587-1

Опис

Чистете квалитетно со елеганција и без бучава, со најдобриот чистач-метла на пазарот
Иновативниот, револуционерен ергономски дизајн овозможува да чистите без мака и напор.

Многу лесно ќе соберте буквално се без напор и мака, а подот и површините во домот секогаш ќе ви бидат чисти.

Чистачот има ергономска рачка чија должина може да ја наместите по желба во зависност од намената.

Цврста е и исклучително лесна со што нема да си ги изморите рацете, а со целосната флексибилност горе-долу и 360° ќе ги избегнете болките во половините и грбот.

Сметот и ѓубрето автоматски се собира во комората, а кога ќе завршите со чистење едноставно ќе го истурите во корпата за отпадоци.

Тајната на неверојатното чистење е во 3те ротирачки четки, кои се поврзани со специјален механизам и вртат кога го движите чистачот, автоматски собирајќи го ѓубрето и сметот во комората.

 

И можеби најважната работа чистачот собира буквално се исто како скапите правосмукалки, но не троши електрична енергија и чистењето е без бучава.

Чистачот може да го користите на сите можни површини: паркет, ламинат, плочки, мермер, линолеум, мушама….
За разлика од обичните и некои чистачи/метли на пазарот Home Idea Tornado Triple Action ќе го користите со леснотија и задоволство.

Карактеристики и Погодности:

 • Иновативен елегантен дизајн
 • Компактност и цврстина
 • Комплетно движење горе-долу и 360°
 • Ергономска рачка
 • Подесување на должината на рачката
 • Комора за автоматско собирање на сметот
 • Изработен од високо квалитетни материјали
 • Исклучително лесно чистење
 • Чистење без бучава и електрична енергија
 • Пристап до обично недостапни површини
 • Сите делови лесно се вадат и ставаат
 • Заштедува време и пари
 • Заштита на подот од прекумерени течности

 

 

Димензии:

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Чистач – Home Idea Tornado Triple Action