Штендер за Алишта со Тркала – Телескопски | 5803-1

Опис

Kвалитетен комбиниран штендер со тркала на и опција за телескопско подесување на висината, со кој облеката ќе ви биде секогаш на дофат, а може и да ја возите низ домот.

Револоционерен нов практичен дизајн, се спушта и подига по желба, а има и додатни телескопски шипки на горниот дел, со што се овозможува максимално искористување на просторот.

Покрај како штендер може да се користи и како сушара за сушење алишта, изработен е од високо квалитетни материјали и лесно се склопува и расклопува.

 

Димензии:

 

Производот доаѓа во прекрасно трговско пакување во боја, што го прави идеален и за подарок.

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Штендер за Алишта со Тркала – Телескопски