Ѕидно Огледало – Finestrino (Premium) | АМ174

Шифра: АМ174 Категории: , , ,

Опис

Ѕидните огледала од премиум серијата се карактеризираат со масивност, високо квалитетна изработка, внимание на деталите и се разбира прекрасен дизајн кој едноставно воодушевува.

На овој премиум модел главното огледало е обиколено со помали огледала во форма на квадрат, и така добро се поставени што едноставно предизвикуваат восхит.

Димензии:
Должина 98 см
Ширина 76 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.